Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 10-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

Najdete nás i na MALL.CZ

 

SLEDUJTE NÁS NA SÍTÍCH

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nákupní TEJDEN -15%
Nákupní TEJDEN -15%
Kód na 15% SLEVU po celý tento týden. číst celé
Jablečno ostružinové crumble od Jaroslava Pěknicová
20.09.2021 Recepty
Jablečno ostružinové crumble od Jaroslava Pěknicová
Keramické mističky vymažte máslem. V jedné misce smíchejte rukou suroviny na náplň, kromě ostružin. číst celé
Lívance od kavárny KOUSEK LÁSKY
11.06.2021 Recepty
Lívance od kavárny KOUSEK LÁSKY
Připravte si doma jemné a nadýchané lívance podle receptu od děčínské kavárny Kousek lásky. číst celé
Nákup se SLEVOU -18%
Nákup se SLEVOU -18%
Kódík AKCE18 pro celý měsíc březen. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

                      


 

Proč vybersitonej.cz
  • Při nákupu nad 1500 Kč doprava ZDARMA
  • Zasíláme i na Slovensko
  • Slevové akce a kupóny
  • Kvalitní a originální produkty
  • Pravidelná nabídka novinek
  • Zboží skladem odesíláme do 2 pracovních dnů
  • Široká nabídka platebních metod

 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Kontakty
Oblouková 579/1
405 02 Děčín

tel.: +420 704520389

Zákaznický servis

+420 773199735

e-mail: vybersito@email.cz

(Po-Pá: 10:00-17:00 hod.)

 

© Všechna práva vyhrazena www.vybersitonej.cz
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.